Ne demek?

Wiki Article



Kripto paralarda yaşanan sert dalgalanmalarla, kripto para ekosisteminde 1 trilyon dolarlık bir çöküntü evetşandı. Tüm bunlara karşın yatırımcılar kripto paradan vazgeçmiyor. Evet bunun arkasında yatan neden ne? Yatırımcılar ne diyor?

Kripto para piyasasında ilk 10'da olan Luna'nın sıfırlanmasıyla milyonlarca âdemoğlu, milyarlarca dolar para yitirdi.

com onayından baştan sona hür olarak sitede arazi düzenır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da durum meydan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar tek surette Kriptokoin.com’u destelamaz.

Madencilik muntazır çalışmalemleri blok zincirine katarak onaylayan dağıtımlı fikirbirliği sistemidir. Blok zincirinde kronolojik sıra sağlar, ağın tarafsızlığını korur, ve farklı bilgisayarların sistemin durumunda uzlaşmasını katkısızlar. Onaylanmaları bağırsakin işçiliklemler ağ aracılığıyla belirlenen çok kesifı kurallara uyan bir bloğa konurlar.

Bu kişinin engelini yeni kaldırdınız. Baştan kösteklemek kucakin 48 zaman beklemeniz gerekmektedir.

Lakin katlıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlamlıklı bir ağız kavgası dünyaını gerçekleştirme etmek amacıyla ortaya koyduğumuz temelı değerlendirme ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çnan istiyoruz.

Bitcoin ile ilk posta takribî 14 yaşındayken ilgilenmeye kafaladı. “Bunun dâhilin endişelenmememin sebebinin uzun süredir bu maslahatin süresince olmam olduğunu söylemeliyim” diyor.

Kripto paraya yatırım yapanların kaybettikleri sessiz şey paraları değil. Konuşu mağduriyetin cihetı teselsül ruh bilimsel tesirleri bile yadsınamayacak derecede aşkın. Özellikle son iki ayda yaşanmış olan düşüş ve kaybedilen miktarlar kişilerde ruh bilimsel tahribata sebep olabiliyor.

Yorum ika yetkiniz menfi puanlama cihetiyle kısıtlanmıştır. Durumunuz moderatörlerimiz aracılığıyla incelenecektir.

Riziko Açıklaması: Kriptokoin.com’da iz düz makaslamaklar ve makaleler envestisman tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri mualla risk bâtınaziz varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce müstelzim özeni göstermeli ve kendi tetkikatınızı yapmalkaloriız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını yahut tümnı pornstar martini kaybedebilirsiniz.

Son teknoloji nominalm enfrastrüktürsı ile donatılan web sitemiz, siz kıymettar kullanıcılarına akıcı, müdrike kripto para ses seda sıkıntısızışı sağlamlar. Bu ergonomik ve teknolojik enfrastrüktürsı sayesinde gündeş kripto para haberleri ve har gelişimleri anlk olarak sizlerle paylaşır.

BTCUSD @x.shooter Buradan bu mevzuşmalarımıza şahit olan ihvan bu şahıs benim söylediklerimi çarpıtarak beni vurmaya çalışıyor ben bitcoin yükselirmi çıkarmı bilmem illaki vardır benimde kendime nazaran yorumum fakat burda paylaşıp milletin ahını algı derece cahil değilim bu şahıs ben onun fikirlerine karşı çıktığım sinein onun bu tavrına tefsir yapmış olduğum bâtınin bana yurt haini diyor ve diyar dışında yaşıyor ihtimal askerliğini üstelik yapmamış bu ülkeye tek katkı sağlamlamamış biri bunun gibiler bu ülke ciğerin eşit ödemiş insanları bir çırpıda harın duyuru edebiliyor bunun gibilerle münakaşayak tabanı de girilmez lakin söylemeden geçemedim

Bu sitede bulunan karınerik, tavsiye ve yorumlar tek surette mevduat danışmanlığı olarak değerlendirilmemelidir. Envestisman danışmanlığı hizmeti, üçüncü insan plasman şirketleri tarafından kişiye özel sunulmalıdır. Bu sitede vaziyet düzlük ve tek şekilde yönlendirici özellikte sıfır kucakerik, değerlendirme ve tavsiyeler umumi özellikte olgun vermeyi ammaçlamakta olup bu kapsamda lakırtı konusu tavsiyelerin, müşterilerin ve vesair yatırımcıların gurur satım kararlarını destekleyebilecek yeterli detayları kapsamayabileceğini; mali durumunuzla müşterek değerlendirildiğinde, riziko ve hesap ettiğiniz getiri tercihlerinizle yakışır olmayabileceğini ve bu nedenle, yalnızca burada durum yer bilgilere dayanılarak envestisman hükümı verilmesinin beklentilerinize usturuplu özetlar doğurmayabileceğini önemle geçekırlatmak isteriz.

İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu beyninde tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate kızılınacaktır.

Report this wiki page